Harga: RM10.00
Shipping:RM6.00
|
ORIGINAL PAHANG > Resepi Raub Pahang yang pedas yang original gabungan masam masin manis pedas yang sedak popaleh weh.
RESEPI > Resepi ikan bilis, bawang merah, bawang putih, asam belimbing, garam gula kerek gula putih, cili mreah dan resepi air tangan seorang ibu.
BAHAN UTAMA
👉 Sambal Hitam Ori - Belimbing Buluh.
👉 Sambal Hitam Pedas Giler - Belimbing Buluh dan Extra Cili Pedas.
👉 Sambal Bilis Tempoyak - Sambal tempoyak yang lengkap rasa masam manis dan pedas Nyam Nyam.
👉 Sambal Tempoyak Petai - Sambal tempoyak yang lengkap rasa masam manis dan pedas Nyam Nyam yang digabungkan dengan petai segar. Wallah
👉 Sambal Nasi Lemak - Rasa seperti sambal nasi lemak masak di rumah. Dimasak sehingga pecah minyak. Lazat.
👉 Sambal Hitam Nenas -
👉 Belimbing Buluh digabungkan dengan rasa masam manis pedas memang membuka selera.
👉 Sambal Bilis Garing Chrunchy - Sambal bilis yang digoreng rangup, ditambah pula dengan kepedasan yang tip top. Krup krap bila dimakan. Memang bertambah-tambah nasi.
BERAT & HARGA
🔥 Sambal Hitam Ori - 100g RM12
🔥 Sambal Hitam Pedas Giler - 100g RM14
🔥 Sambal Bilis Tempoyak - 100g RM15
🔥 Sambal Hitam Nanas - 100g RM12
🔥 Sambal Nasi Lemak - 100g RM10
🔥 Sambal Petai Tempoyak - 120g RM15
🔥 Sambal Bilis Garing Chrunchy - 120g RM12
STOCK FRESH > Kami tak simpan stok lama2 guys. Masak je habes masak je habes.
SEDIA UNTUK DIMAKAN > Bukak je boleh terus makan tak perlu nak panaskan atau masak semula.
SEPAKET YANG BERBALOI > 100 Gram - 120 Gram sambal hitam TokThevaini menjimatkan duit poket bagi student2 yang nak berjimat.
KALAU DAH BUKA TAPI BELUM MAKAN HABIS..MACAM MANA?
> Masukkan dalam bekas tertutup.
> Pakai sudu.
> Tahan 1 - 2 bulan tanpa perlu letak dalam peti ais.
TAHAN BERAPA LAMA?
1. Sambal Hitam Ori/ Bilis Chrunchy - SETAHUN
2. Sambal Hitam Pedas Giler - SETAHUN
3. Sambal Bilis Tempoyak /Nenas - 5-6 BULAN
4. Sambal Nasi Lemak - 4 BULAN
5. Sambal Petai Tempoyak - 3 BULAN
Berat Bersih: 100 Gram
0 Comments